Adventsønsker 2015

Christmaswishes 2015

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 18.05.44

Klik her for at finde de forskellige items!

Hej piger – Jeg undskylder for stilheden på bloggen, men jeg har netop lige i dag, afsluttet den sidste terminsprøve for denne omgang, og derudover har jeg haft nogle ting ved siden af, så jeg har simpelthen ikke haft tid til blogindlæg, sry. Men nu er mine terminsprøver heldigvis overstået og jeg er nu meget lettet – ikke helt tilfreds (det bliver man aldrig) – men jeg kan ikke andet, end at krydse fingre og håbe på, at mit resultat er blevet godt.

Nu til det vigtige… Det er den 9. december og jeg ved godt, at det er lidt sent med julegaveliste, men skulle der nu alligevel være nogen af jer, som overhovede ikke ved hvad I skal ønske jer, så har I altså her lidt inspiration til ønskesedlen. Det er efter min mening en masse lækre ting i forskellige prisklasser, og mange af tingene står også højt på min egen og uendelig lange ønskeliste, som jeg allerede begyndte på midt i november. Især støvlerne, dunjakken fra Nike, Abercrombie-hoodien, parfumen og de lækre solbriller er store ønsker. Og så selvfølgelig den overdrevet fede taske fra Balenciaga – lidt et urealistisk ønske – men man har vel lov at håbe. God aften derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsønsker 2015