FURRY MOOD

IN THE STREETS OF LONDON

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 20.34.09

Du kan finde alle items her

På billedet ovenfor har jeg samlet et outfit, som jeg med glæde ville tage på, hvis jeg lige nu havde muligheden for at hoppe på det næste fly til min elskede storby, London… London er en af mine absolut favoritbyer og jeg har efterhånden været der nogle gange. Byen emmer af glade mennesker, god atmosfære, inspiration og forskellige kulture. Lige nu drømmer jeg mig væk til den den dejlige by. Til den hyggelige bydel Knightsbridge, som bugner af små lækre caféer og det flotte stormagasin, Harrods, som lyser op, så snart mørket lægger sig. Gåturene i de små parker udstyret med en stor kop te i hånden, lange dage med inspiration og sightseeing efterfuldt af et lækkert måltid på favoritrasturanterne. Og for ikke at glemme den blackcab, som tager mig videre til næste destination. London er min hometown og jeg bliver aldrig træt af den store by.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FURRY MOOD