Christmaswishes 2015

MERRY X-MAS

Skærmbillede 2015-12-25 kl. 14.51.03

Godeftermiddag sweeties. Så er det d. 25 december og juleaften, som er højdepunktet i decembermåned er netop overstået i går – jeg håber I alle havde en skøn juleaften. Det havde jeg i hvert fald og jeg nød den i fulde drag med min elskede familie, dejligt julemad og lækre julegaver…

Da min mormor i går aftes trådte ind ad hoveddøren og jeg med det samme ønskede hende og min morfar en glædelig jul, sagde hun: “Det kan du faktisk først sige kl. 24 i aften, Mathilde”. Jeg tror de fleste mennesker – inklusiv mig selv – ønsker folk en glædelig jul lige fra den 1. december. Og mange tænker måske også: “Øv, så er julen forbi”, når de den 24. december, sent om aftenen, har fyldt sig med julemad og julegaver, er på vej i seng. Men man skal ikke være trist, når man går i seng efter en lang og dejlig juleaften. For det er nemlig først den 25., at man rigtigt siger de to ord, som så mange gange, er blevet gentaget gennem hele decembermåned. Jeg vil derfor også benytte lejligheden til at ønske jer en rigtig glædelig jul!

Efter en lang og hyggelig juleaften, har man brug for at træde ud af glimmerskoene og trække i det mest behagelige tøj man har. Det er 1. juledag og, min familie har som traditionen tro, ikke lavet noget overhovedet. Det er noget jeg glæder mig til hvert år. At stå op d. 25. og spise lækker morgenmad min familie, gå en lang tur med mine hunde, glæde mig over mine julegaver, tage et dejligt og lang julebad, spise alt den resterende og overdådige julemad, samt at se en masse hyggelige julefilm og serier, iklædt en blød pyjamas. Alt dette i selskab med dem jeg elsker mest, det er det bedste ved julen.

Ha´en fortsat god 1. juledag derude, knuss…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Christmaswishes 2015