MERRY X-MAS

“Oh, I don’t know what to wear new years eve!?”

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 00.26.54

Læderjakke fra Meotine her // Kjole fra Ginatricot her // Top fra Isabel Marant her // Bukser fra Maison Margiela, lignende her // Resten af de forskellige items på collagen kan I finde her //

Nytårsaften er aftenen, hvor man ikke skal begrænse sig. Det er den eneste aften på hele året, hvor alt er tilladt og man kan skrue op for det hele. Det er den aften, hvor det er vigtigt at du føler dig lækker og godt tilpas, for selvfølgelig skal man det, når man springer ind i det nye år. Men er du også typen, som altid er sent ude med nytårsoutfittet? – Og sidder du i den situation lige nu, at du ikke ved hvad du skal iklæde dig i aften? Alle andre har købt smukke nytårskjoler og du har endevendt dit skab, for at finde noget som bare kan konkurrere en smule med de andres festlige outfits. Men det hele kører rund i hovedet, du kan slet ikke koncentrere dig, alle er irriterende og du har allermest lyst til bare at skrige og håbe på, at det hjælper. Dette er en god gammeldags tøjkrise og det er ikke ligefrem nu, den skal komme snigende… Jeg tror vi alle kender denne situation og det er faktisk den jeg sidder i netop lige nu. Jeg ved overhovedet ikke hvad jeg skal tage på i aften, og det er desværre ikke første gang dette sker… Men jeg vil ikke lade dette ødelægge årets sidste dag, så på collagen henover, har jeg fundet nogle ting frem, som de fleste har i deres garderobe, og som nemt kan dresses op og ned. Den klassiske “lille sorte” er noget som alle burde eje, efter min mening. Det er en kjole, som kan redde dig ud af selv de værste tøjkriser, og det er et vigtigt element i garderoben. Svinger man en læderjakke udover, smører lidt rødt på læberne, tilsætter nogle store øreringe og en masse smykker om hænderne – her skal der ikke spares – og træder ned i et par fede stilletter, sneakers, støvler – eller hvad du nu er til. Så er aftenen altså reddet. Det samme gælder toppen og de klassiske suitbukser. Det er igen nogle items, som kan dresses op og ned, og du kan give det dit eget personlige touch og præg, ved at sætte lækre smykker til. Det er noget, man ikke kan gå galt i byen med.

Når outfittet så er på plads, så håber jeg, at I alle får en rigtig god nytårsaften, og at I springer godt ind i det nye år, med alle dem I elsker allermest. Vi ses i år 2016, ciaoooo….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY X-MAS