NEW BOOTS

RØDEKORS INDSAMLING

IMG_3384

Cardigan fra By Malene Birger, strik fra Magasin, jeans fra H&M, sneaks fra Adidas, taske fra Zadig & Voltaire, hue fra H&M, tørklæde fra Black Colour og smykker fra Dyrberg/Kern

 I dag er det Rødekors indsamlingsdag og min søster, min mor og jeg tog ud for at samle penge ind. Og selvom Hadsund, hvor jeg bor, er en lille by, så var der utrolig mange mennesker ude for at hjælpe til. Det er vigtigt for mig at hjælpe til hvor man kan og jeg gør det derfor med glæde til arrangementer som disse. Vi fik i det område, hvor vi gik samlet i alt ca. 1100 kr. ind, og selvom det måske ikke er så meget i nogens øjne, så har man alligevel hjulpet og jeg bliver glad når folk kan gå sammen og støtte op om en sag som denne. For lige meget hvor meget man har givet eller bidraget til, så går det til et godt formål og jeg bliver selv rigtig glad for den insats jeg har ydet, når jeg så er færdig. – Har I også været ude for at samle ind i dag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BOOTS